Best of Instagram

Instagram / Permalink / 1

 

Här kommer mina favoriter fotade med Instagram. Det är alltså en app till iPhone som gör att man kan ta foton och sedan lägga på ett valfritt filter på, för er som inte känner till den. Om det är någon som skulle vilja följa mig via Instagram så heter jag Strixbol där.

(om du skrollar till höger i bildspelet ovanför så ser du fler bilder)

Dags att ta kväll nu

Vardag / Permalink / 0
Nu under kvällen har jag hållt på med Sigrids bloggdesign. Vilket det här varit en massa tjorv med. Till slut så bestämde vi att det fick räcka för ikväll i alla fall. Så nu sitter jag vid datorn med en katt till vänster om mig och ska strax gå och lägga mig. För trots allt så kommer det en dag imorgon också. Vilket också blir sista dagen här nere i Sjömarken/Borås för min del före marknaden.

Renfoto

Foto / Permalink / 3

Eftersom jag inte har några färska bilder så tänkte jag lägga upp mina bildfavoriter med renmotiv. Det översta bilden här ovanför är tagen i Skuolla och jag tog faktiskt bilden kring midnatt, tack vare den berömda midnattssolen. Bilden är ifrån sommaren 2009.

Resten av bilderna är tagna i Kuorpak 2009 och 2010. Bilderna är till och med tagna med exakt ett års mellanrum, 14 september.
Till top