23 december

Foto / Fotografering, Frost, Gravljus, Inspiration, Islykta, Järnbro, Rönn, Snö, Vinter / Permalink / 0
Idag så kom lite av fotoinspirationen tillbaka, och lite av resultatet ser ni här ovanför. Den sista bilden är faktiskt rätt så färskt då den togs bara för ca 10 min sen! Ljuset i islyktan är ett gravljus köpt på Dollarstore, och har lyst i ca 7 timmar redan. Vilket är ett bra betyg för att komma från just Dollarstore då ljuset är långt ifrån att hålla på att brinna ut!

Fjärde advent

Foto, Vardag / Fjärde advent, Jul, Semester / Permalink / 1
I fredags så jobbade jag sista dagen före min två veckor långa julledighet, som jag bara behövde använda 5 semsterdagar för! Så nu är det fritt fram att vara vaken tills jag somnar och samtidigt slippa kravla mig upp ur sängen tidigt på morgonen. 

På väg hem i den norrländska kompotten

Vardag / Kyla, Norrländsk kompott, På väg hem / Permalink / 4


Onsdagen och mitt-i-arbetsveckan-dagen är avklarad när det gäller jobb, och det är bara två dagar kvar till helgen! Som vanligt vid den här tiden så sitter jag på bussen hem just nu i midvintermörkret.

Vad jag längtar till ljusare och varmare trakter just nu (lyllos Sigrid som är i Australien just nu)! Det är mörkt när jag far hemifrån och mörkt när jag åker hem igen, och de få timmar som det faktiskt är mer eller mindre halvskumt ute sitter jag inne på kontoret och jobbar.

Släng dessutom in lite kyla så är den norrländska vinterkompotten komplett! I och för sig så är det så gott som plusgrader utomhus nu med allt som det innebär med halka och allt. Vilket känns liteckonstigt faktiskt med tanke på att det så sent som i måndags var runt -30 grader utomhus!
Till top