Ljusa kvällar

Foto, Vardag / Ljus, Renar, Skotertur / Permalink / 2
Vad ljust det har blivit nu om kvällarna! Man kan ju nästan tro att det kommer en sommar i år också ;). Precis som vanligt så jobbar jag om dagarna, vilket gör att det inte alltid finns tid eller ljus till att fota. Eller inspiration för den delen. Bilden här ovanför togs faktiskt igår när jag för en gångs skull faktiskt var ute och körde med skotern. Tyvärr blev den turen inte så värst lång på grund av det verkade vara renar på ingång just där jag tänkte köra. Men man får väl vara glad för det lilla som blev ändå.

Objektivtest

Foto, Vardag / Salo, finnspets, finsk spets / Permalink / 6
Nu i helgen så fick jag lite tråkig och passade då att testa teleobjektivet som jag köpte till kameran på hunden. Inte för han protesterade nämnvärt på det eftersom han inte behövde göra ett skit mer än att fortsätta halvsova. Fast nästa gång så ska jag nog skruva ner ISO-talet så att bilderna inte blir så brusiga.

Min nya kamera!

Foto, Vardag / Canon EOS 700D, Elgiganten, Gällivare, Ny systemkamera / Permalink / 7
Igår var jag in till Gällivare en sväng. Det hela slutade med att jag kom hem med min första egna systemkamera, en Canon EOS 700D, med diverse tillbehör såsom väska, minneskort och UV-filter. Ett teleobjektiv och ett till UV-filter är dessutom på väg hem till mig pga de inte fanns i butiken. Idag så har jag varit ute och prövat kameran i dagsljus, och bilden nedanför är ett exempel på hur bilderna blev. Eftersom det nu råkar vara vinter och massor med snö överallt så finns det inte så mycket roliga saker att fota utomhus.
 
Till top