Jul i min lägenhet

Vardag / Jul, Julgran, Plastgran / Permalink / 0
Nu är det till slut jul hemma hos mig också i och med att min nya julgran är påklädd och på plats. Så nu behöver jag bara frakta undan lite kartonger och dammsuga så kan jag ta jul efter det. Ärligt talat så tycker jag att julgranen blev rätt bra trots en del tjorvande med ljusen.

En efterlängtad premiär

Film, Vardag / Bio, Premiär, The Hobbit - Femhäraslaget, Världspremiär / Permalink / 1
(Den har premiär i USA 17 december, ifall ni undrar)
 
Igår natt så var jag på min en av de få världspremiärer jag har varit på när det gäller bio, och filmen i fråga är the Hobbit - Femhäraslaget (nr 3 och sista). Jag har väntat på att den ska ha premiär ett bra tag nu, och nog var den riktigt bra överlag. Även om det var några tråkiga passager här och där, men det vägs upp av allt annat bra i filmen.
 
Ärligt talat så lyckades jag komma för tidigt till bion, med en marginal på hela 50 min innan filmen skulle börja rulla. Så jag kan garantera att jag definitivt var först på plats. Lägg till att det var i Jokkmokk mitt i natten mitt i veckan som jag var, så salongen blev knappt halvfull ändå. Tvärtemot mot vad jag trodde, med andra ord. I vart fall så ångrar jag inte mig en sekund av se den. Även när jag vaknade efter 4 timmars sömn och var allt annat än glad.

En pyntad advent

Foto, Vardag / Advent, Adventsstjärna, Andra advent, Julpynt / Permalink / 1
Tack vare mina älskade föräldrar så är nu nästan allt jag äger och har i jul- och adventspynt uppsatt (plus så har en tavla och krokarna i hallen kommit upp på väggen). Det enda som inte är på plats är diverse julgranskulor, av förklariga skäl. Så vad jag ska göra resten av denna 2:a advent vet jag inte riktigt, men den som lever får se. Ha en bra 2:a advent alla ni andra!
Till top