Ingen inspiration

Vardag / Permalink / 1
Ärligt talat så har jag inspiration till att uppdatera bloggen. Som ni har märkt. Inte heller har den räckt till fotandet. Sedan så har någon slarvat bort laddaren till kameran så när batteriet är slut så är det slut.

Melodifestivalen 2012

Vardag / Permalink / 2
Det jag reagerade mest på under kvällens omgång av Melodifestivalen var att Björn Ranelid och Sara-Li gick vidare till final! Hur tänkte de som röstade på det bidraget?!? Det sämsta bidraget gick vidare till förmån för omgångens bästa. När jag kollar på bl.a. Facebook och Twitter så är inte jag den enda som tycker att det inte var seriöst röstat. Ärligt talat, jag hoppas verkligen att ni som röstade på honom inte var seriösa.

It's alive!

Vardag / Permalink / 1


Jag har inte haft någon större lust till att blogga på ett tag, som ni har märkt. Det händer inte så speciellt mycket just nu för min del. Jag går ut med hunden mitt på dagen och på onsdagskvällar så har jag ridlektion. Så jag hoppas att jag får ett jobb snart.

Bilderna är tagna på en hundpromenad med Salo. Just den dagen (Alla hjärtans dag faktiskt) så gick vi till fyrvägskorsningen och tillbaka. Jag tror att det är ett par kilometer dit ut enkel väg, så Salo blev då nöjd för en stund i alla fall när vi kom hem igen.
Till top