Det börjar kännas som jul

Vardag / Adventstid, Julpynt / Permalink / 0
Nu börjar det kännas att det börjar bli juletid, eller åtminstone adventstider. Själv har jag inte alls adventspyntat här hemma eftersom jag knappt har några julsaker. Förutom en jättegullig tomte med en flugsvamp bredvid sig som jag har fått av Sigrid i tidig julklapp. Nåja, som tur är så råkar det vara julmarknad imorgon här i Jokkmokk. Så jag kanske hittar nåt där om jag har tur. 

Ledig

Vardag / Luleå, Shopping, Sushi / Permalink / 9
Tredje dagen av mina två ledighetsveckorv är nu inledd, och det som har slagit mig är vilken ocean av tid som två veckor egentligen är när jag inte behöver göra ett skit mer än att se till jag är mätt och bor i en någorlunda städad lägenhet. I alla fall. I måndags var jag i Luleå och handlade. För att inte tala om sushin jag åt till lunch. Herregud, vad gott sushi är, så det är synd att närmsta restaurang ligger 10 mil bort om man inte gör sushi på egen hand.
 
Väl i Luleå så råkade det bli en drös med saker jag "behövde" till lägenheten, bland annat julpynt, tidningssamlare och diverse andra småprylar som numera är utplacerat i lägenheten. Utom då julpyntet då förstås. Nog för att jag gillar julen, så behöver jag ju inte vara överdrivet tidig med just det.
Till top