Lunchdags

Vardag / Permalink / 0

Den första av dagens två föreläsningar är nu avklarade. Så nu är det strax dags för mig att leta upp Sigrid och gå och äta lunch någonstans. Jo, Sigrid är fortfarande kvar här i Borås. Fast hon är ute på egen hand nu och shoppar, på grund av mina föreläsningar.

Nytt iPhone-skal

Vardag / Permalink / 0

Vill bara visa upp mitt nya iPhone-skal som jag hittade på Bokia idag. Jag har letat ett tag efter ett snyggt skal till min telefon, men de som jag hittade fram till idag var antingen för iPhone 4 eller inte alls så snygga som jag ville att den utvalda skulle vara. Tills jag nu snubblade på några på Bokia, av alla ställen. Inte precis det stället som jag förväntade mig att hitta ett sånt här snyggt skal.

Blev att låna Sigrids kamera idag

Foto / Permalink / 1

Tidiagre idag så passade jag på att låna Sigrids kamera medan hon satt och spelade the Sims 3 på min dator. Eller vi spelar egentligen tillsammans, men vi turas om att sitta framför datorn. I alla fall. Jag lånade Sigrids Canon EOS 1000D tillsammans med kitobjektivet som följde med när hon köpte själva kameran. Tre av de bilderna visas här ovanför. Min favoritbild är faktiskt mittenbilden. Den blev hur lyckad som helst!
Till top