Det kommer ingen katastrof

Vardag / Permalink / 0

Bildkälla

Enligt en av många undergångshistorier ska jorden gå under 22 december i år på grund av att mayaindianernas kalender tar slut. Det som har slagit mig är att kalendrar faktiskt har tagit slut hur många gånger som helst här i västvärlden utan att, hör och häpna!, världen gått under! Dessutom så firar vi att kalendern har tagit slut och att en ny ska ta sin början. Tillsammans med en massa nyårslöften och annat sådant trams. Jepp, jag talar förstås om alla dessa nyårsaftnar som jag antar att ni har varit med om flera gånger om. Fattar ni poängen? Världen kommer trots allt inte gå under, vilket jag hoppas att ni också tror. Den har ju trots haft massor med chanser om det bara hänger på att en futtig kalender ska ta slut eller inte.

Genom dina ögon

Böcker / Permalink / 0


Om knappt ett år så kommer The Host (Genom dina ögon) av Stephanie Meyer ha premiär på bio! Sjävla premiärdatumet är planerad till 23 mars 2013! Jepp, det är samma författare som till Twilight-sagan. Boken som ligger till grund för filmen är egentligen mer av en vuxenbok och är speciellt skriven för de som inte gillar Science fiction. Enligt författaren själv då. Här kan ni läsa om själva handlingen i boken och filmen

Vad är Creative Commons?

Video / Permalink / 0


Om du vill veta mer om Creative Commons så titta på videon där det förklaras relativt enkelt! Här kan du också läsa en text som handlar nästan om samma sak. Förmodligen så har du stött på det här inne på Flickr eller så kanske det är helt nytt för din del.
Till top