Nu kan helgen komma

Vardag / Städning / Permalink / 0
Dagen till ära så bestämde jag för att städa lägenheten, eller åtminstone dammsuga och vaska av golvet. Så nu är det gjort, och helgen kan till slut anlända med gott samvete. Lägg dessutom till gårdagens tvättande och köksröjning, så kan man faktiskt tro att nån bor här. Så nu fattas det bara lite middag, så har jag nog inget mer att tillägga ikväll.

Nyinköp

Personligt, Vardag / Fjällräven, Inköp, Kånken, Lila, Ryggväska, Väska / Permalink / 4
Igår så passade jag på att köpa en väska som jag har kollat på ett tag. Nämligen en Fjällräven Kånken i favoritfärgen lila! Förhoppningsvis så håller den ett bra tag framöver, och faktiskt så stämde färgen ganska bra med hur den såg ut på hemsidan där jag beställde den ifrån. Faktiskt så blev jag lite förvånad över hur snabbt det faktiskt gick från det att jag beställde den till jag höll väskan i min hand. Lite mer än ett dygn bara. Så bara positivt än så länge.

Kväll på bibblan

Vardag / Bibliotek, Torsdagskväll / Permalink / 0
Jag gillar verkligen torsdagskvällar. Då har nämligen bibblan öppet till 19 och jag har möjlighet att vara här lite längre och se lite folk. Och låna deras internet, som funkar efter golvdraget, och böcker då också för den delen. Sedan så betyder ju det att det är fredag imorgon och snart helg. Så vad finns det inte att gilla med torsdagskvällar? :)
 
Fast jag ser inte fram emot att gå hem igen i den förmodade blåsten och snöfallet som var när jag gick hit för nån timme sen. För att inte tala om hur det mörkt det har blivit under den tid som jag har varit här.
Till top