Spontanresa

Instagram, Vardag / Gällivare, Shopping, Spontant, Tacos / Permalink / 7
Man kan nog sammanfatta min lördag med att allt blev rätt spontant. Det som skulle bara vara en lunch med en kompis blev till slut att vi två for till Gällivare efter lunchen för handlande av mer eller mindre nödvändiga saker, för min del blev det mer onödiga saker faktiskt. Efter att vi blev klara med det som vi skulle göra, så blev det tacos-middag hemma hos mig med allt som det innebär av god mat och mycket disk. Så kort sagt, en väldigt bra spontan-dag!

Upp mot Utsiktsplatsen

Foto, Vardag / Blåbär, Lingon, Porjus, Porjusberget, Skog, Utsikt, Utsiktsplatsen / Permalink / 5

Nu i helgen var jag hemma i byn igen, andra helgen i rad. Den här gången tog jag med kameran och gick upp till Utsiktsplatsen uppe på Porjusberget, och det området är nog ett av mina favoriter så här under hösten med alla färger. För att inte tala om utsikten när man väl har promenerat upp till själva Utsiktsplatsen då man kan se åtminstone den halva byn som inte är skymd av skog.

Tyvärr så har jag inga foton som visar på utsikten på grund av alla kraftledningar och elstolpar som är i vägen där uppe, men då har ni en anledning att gå upp dit, oavsett om ni har varit där tidigare eller inte.

Ni som kan, ser väl till att rösta idag , eller hur?
Till top