Live från bokmässan

Vardag / Bokmässan, Göteborg, Live / Permalink / 2

Herreminje, vad det är folk precis överallt här på Bokmässan just nu! Det har varit mer regel än undantag att jag har fått knuffa mig fram för att ens kunna flytta mig ur fläcken.
Bokskörden så här långt är 5 böcker, varav 1 är signerad och 2 st är serieböcker. Så inte har jag legat på latsidan inte på sen fronten.  

Framme i Borås

Vardag / Borås, Liggvagn, Tågresa / Permalink / 2
Idag så har jag till slut kommit fram till Borås, och strax är det nog dags för sängen efter ca 5 tim upphackad sömn på nattåget ner igår natt. Alltså, vem kan egentligen sova ordentligt i en liggvagn?
Det första som blev avklarad var att äta lunch på Eest som har en supergod sushibuffé för en hundring. Senare på kvällen så blev det bio, som idag blev "Hur många kramar finns det i världen?", med efterföljande middag.
Så nu är det bara sängen kvar för ikväll.

Snart i Boden

Vardag / Boden, Försening, SJ, Tågresa / Permalink / 0
Alldeles strax är jag i Boden, ca 15 min försenad bara så där. Är någon förvånad? Ändå är det bara höst ännu, och ingen snö, som kommer som en överraskning varenda år. Trots att det är mer regel än undantag att i Sverige kommer det komma snö i varierande mängd under vintern.
I Boden blir det att byta till nattåget mot Stockholm, som kommer fram 06.30, om det nu inte blir försenat som vanligt. Jag som inte gillar morgnar överhuvudtaget kommer nog inte vara glad då.
Till top