Jokkmokk och promenad

Vardag / Berner Sennen, Bilbo, Bok, Böcker, Hund, Jokkmokk, Kampen om Järntronen, Porträtt, Promenad / Permalink / 2
Så här såg det ut i skogen på promenaden. Inte kan jag klaga inte.
Under dagen så har det för en gångs skull hänt lite grann i alla fall. På förmiddagen var det dags för snabbsväng in till Jokkmokk. Mest för på grund av ett vaccinbesök. Synd bara att bibblan inte öppnade förrän 13.00 idag, annars skulle jag ha stannat längre. Lunchen blev en sallad som man fick plocka ihop själv.
Fina Bilbo!
Väl hemma så blev det BilboJouren då nämnda hund ville komma ut mitt på dagen. Jag passade då på att fota honom lite grann, stilig som han är. Som ni kan se på bilden :). Resten av dagen, eller fram till nu åtminstone, spenderades med en bok i högsta hugg. Den boken som blev utvald idag är Kampen om Järntronen. Ni vet, den boken som jag köpte i Gällivare för inte allt för länge sedan.

Inga större planer för dagen

Foto, Vardag / Cola, Marsvin, Planering, Sommarkanin, Träningsvärk / Permalink / 2
Cola, ena halvan av Bröderna Bus
Otroligt nog så har jag ingen träningsvärk från igår. Jag hade, halvt om halvt, förväntat mig att få det på de ställen som jag inte visste att jag hade muskler på. Nu slapp jag ,som tur är, det. Istället känner jag mig rätt så mör lite varstans. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Förutom att släppa ut marsvinen och sommarkaninen förstås.

Jobbat i Gällivare

Foto, Vardag / Fanta, Gällivare, Jobb, Marsvin, Städning / Permalink / 4
Fanta, en av mina sötisar till marsvin
Dagen till ära så jobbade jag faktiskt idag. Det var inte vilka arbetsuppgifter som helst, för det jag skulle göra var att hjälpa till med ett städjobb inne i Gällivare. Sagt och gjort, 20 min efter det andra, och sista, telefonsamtalet så blev det att fara iväg mot Jelka-by. Efter ca 6 tim så blev det att fara hem igen efter avslutat uppdrag. Så nu känns tanken på att städa marsvinsburen rätt jobbig, men tyvärr så städas den inte av sig själv. Vilket betyder morsning korsning åt datorn för vidare befodran till övervåningen.
Till top