Totalt hjärnmos

Vardag / Permalink / 0
Igår och idag så har jag haft några föreläsningar. Vilket jag kan säga inte är det roligaste jag vet. I alla fall inte mot slutet när man har geggat ihop i skallen totalt och inte orkar koncentrera sig längre. Vid såna tillfällen är det rätt så skönt att gå ut och promenera runt i Borås ett tag. Det rensar hjärnan hyfsat snabbt och jag lär mig dessutom hitta hyfsat bra i staden!

Än har jag inte riktigt full koll på vad allt ligger, både inne på campusområdet och runtom i Borås. Förhoppningsvis så kommer det med tiden. Jag ser fram emot den dagen då jag vet exakt vars jag ska och hur jag ska mig dit!

Infolappen på gång

Vardag / Permalink / 0
Då har vardagen börjat på allvar. Skolan har nämligen börjat igen, även om det är på andra sidan Sverige än förra året. Första dagen började bra, men förvirrat. Jag upptäckte nämligen att jag var på fel plats ca 10 min innan start. Efter lite tänkande så kom jag fram till att jag hade svängt åt fel håll. Jag lyckades faktiskt ta mig till rätt ställe innan start.

Lagomt till lunch så var min grupp färdig med rundvandringen runt på högskolan i Borås. Det var dessutom i lunchkön som en tanke dök upp i skallen på mig. När jag har gått färdigt utbildningen, så blir jag ju en infolapp! Allt för att vrida om orden lite. Jag lovar, min hjärna blir sån här ibland!

Helgen som gått

Vardag / Permalink / 0
För att sammanfatta helgen så jag varit på min första kräftskiva, någonsin! Dessutom har jag åkt miniatyrånglok för allra första gången. Inte visste jag att det fanns folk som höll på med sånt! Ärligt talat, även om jag satt rätt så obekvämt så var det rätt så roligt. Bilder kommer när jag har laddat över dem från mobilen. Jag hade nämligen ingen bättre kamera med mig.

Jag har dessutom hunnit med att följa Fia och Mela till stallet där deras medryttarhästar står. Jag passade också på att låna deras systemkamera. Så jag fotade lite när vi var ute och skrittade med hästarna.Första bilden från vänster: Mela och Vannes visade några trick, bland annat buga på bilden
Andra bilden från vänster: Mela och Vannes längst fram, gåendes, och Fia på Nöten
Tredje bilden från vänster: Så här såg skogen ut som vi gick i.
Fjärde bilden från vänster: Porträtt på Nöten
Till top