Pluggande och mobilskal

Vardag / Permalink / 0
Dagen till ära så har jag suttit och pluggat så gott som hela dagen. Fast idag var jag inne på högskolan eftersom jag kände att jag behövde lite miljöombyte. Dessutom har jag varit iväg och köpt ett skal till mobilen eftersom mitt förra hade börjat gå sönder. Dessutom har den beiga bakgrunden på det ugglemönstrade skalet blivit missfärgat så att den blev grisrosa. Inte alls snyggt enligt mig, som inte ens gillar rosa. Det nya skalet är helsvart med matt yta. Så nu behöver jag inte oroa mig för den ska bli missfärgad i alla fall.

För tidigt för julgran, men inte för julmust

Vardag / Permalink / 0
Nu på 1:a advent så tycker jag att man kan börja med att spela julmusik, dricka julmust och diverse liknande saker. Det känns lite som att tjuvstarta om man börjar tidigare tycker jag. Fast julgranen och alla tomtar dyker nog upp en vecka före julafton som tidigast. Jag kan inte fatta varför folk klär julgranen redan i början av december. Lessnar inte dem på att ha julgranen framme i över en månad? För att inte tala om att hur mycket extra städning det blir om man har en riktig gran.....

1:a advent och ingen snö

Vardag / Permalink / 0
Det är redan första advent. För min del så infinner sig inte riktigt julkänslorna än. Det kan ha något med att jag är van att det ska vara snö på backen vid den här tidpunkten. Nåja, jag ska göra det bästa av det hela. Julen kommer ju ändå oavsett snö eller inte. Dessutom är det bara tre veckor kvar tills jag får åka hem igen!
Till top