Vad gör jag nu?

Vardag / Permalink / 0
Sedan jag har kommit hem så har bloggen inte legat så värst högt på vad-att-göra-listan. Av förklariga skäl. Dessutom så är jag mer än halvvägs igenom Över näktergalens golv som är första delen i Sagan om klanen Otori. Jag kan då säga att än så länge rekommenderar jag verkligen boken till alla som vill ha något nytt att läsa så här i mellandagarna och som är intresserad av historia och Asien. En mer detaljerad recension kommer nog upp senare.

Lägesuppdatering

Vardag / Permalink / 0
Eftersom det har varit jul och allt som hör till det så har bloggen legat nere ett tag. Vilket ni förstås har märkt. I julklapp fick jag pengar, tre böcker, två presentkort och diverse kökssaker. Med kökssaker menar jag tallrikar, bestick, glas och handdukar.

Nu idag så har jag dessutom varit inne i Luleå på mellandagsrea. Jag kan då säga att jag helst av allt ville vara någon annanstans. Trångt och varmt var det i varje galleria där. Det jag köpte var iallafall 4 böcker (Sagan om klanen Otori), en byxa och andra småsaker. Det gick då inte åt några hutlösa mängder pengar.

Fågelfoto

Foto / Permalink / 0

Igår och idag så fotade jag lite fåglar som var och åt fågelfrön på vårat fågelbord/plastbord ute på balkongen. Själv så stod jag på andra sidan fönstret med kameran i högsta hugg.
Till top