Påskledig

Foto, Vardag / Nitar, Nya skor, Påskledighet, Sneakers / Permalink / 1
Jag slutade tidigare idag nu när det är skärtorsdag och allt, vilket gjorde att jag for hem redan efter lunch. Vilket är typ den enda gången som det har hänt för min del. När jag väl hade kommit hem så upptäckte jag, till min stora glädje, att mina nya skor hade kommit. Dagen kunde inte bli bättre!
Så nu ska jag bara njuta av den lite extra långa påskledigheten som ligger framför mig. Kanske hinner jag till och med inviga mina nya skor?

Säsongspremiär snart!

Personligt, Serier / Game of Thrones, Säsong 3, Säsongspremiär / Permalink / 0
Nu på måndag så är det äntligen dags för premiär för 3:e säsongen av Game of Thrones! Jag har sett de två förra säsongerna flera gånger, senaste gången var faktiskt i går kväll på SVT1 då de visade säsongsfinalen på säsong 2. Herregud, vad det avsnittet fick mig att längta till nästa omgång av Game of Thrones!
Mitt enda bekymmer är faktiskt hur jag ska hinna läsa igenom boken innan säsongstarten. Jag satsar nämligen på att läsa böckerna innan jag ser på serien. I och för sig så gjorde jag inte det inför 1:a säsongen. Fast då hade jag inte hört talats om serien innan.
Dock så är premiären bara i USA, men som tur är så läggs serien upp på HBO Nordic* bara några timmar efteråt. Så jag vet vad jag kommer att göra 1:a april!
*En hemsida där man kan kolla på serier via internet

Skotertur

Vardag / Hund, Motionering, Salo, Skotertur, Springtur / Permalink / 1
Nyss så har jag och hunden kommit tillbaka hem igen efter en runda ut till Jelka (en sjö 5 km från byn). Anledningen till det hela var att Salo fick springa av sig så att han håller sig lugn ett tag. 
Till top