Nya rutiner

Vardag / Permalink / 1

Eftersom jag har ridlektion på torsdagar så kom jag hem först på kvällen igår. Vilket betydde att jag inte orkade slå på datorn när jag väl kom hem igen. Det har faktiskt inte hänt något speciellt heller senaste dagarna. Jag har mest varit på praktiken och sedan varit hemma och tagit det lugnt pga alla nya saker. Så, så ser mitt liv ut numera. Och kommer nog att se ut som ett tag framöver.

Jakten på det perfekta livet

Personligt / Det perfekta livet, Funderingar / Permalink / 0
 
När jag läser diverse bloggar så verkar bloggarnas liv så mycket bättre än mitt eget. Speciellt när de dessutom verkar ha allt som jag också vill ha, vare sig det gäller teknikprylar eller något annat (som en egen häst). Eller båda alternativen för den delen.
 
Det fick mig att tänka på att deras "perfekta" liv kanske inte är det perfekta livet för mig. Visst, nog är jag avundsjuk på dem trots allt. Men jag försöker att hitta mitt perfekta liv trots det. Ärligt talat så vet jag inte hur det kommer att vara, men jag kommer nog att märka det så småningom. Förhoppningsvis.
 
Sedan kommer min bild av det perfekta livet säkert att ändras under livets gång. Det liv som jag vill ha nu, kommer jag kanske inte vilja ha om 10 - 20 år. Eller, det är nog ganska säkert att det kommer att ändras med tiden. Så nu är det bara att fundera ut hur mitt perfekta liv ser ut...
 
Titeln har jag fått från TV-programmet med samma namn. Klicka på bilden för att titta på programmen.

Dags för sömn

Vardag / Helt slut, Lite snabbt, Praktik / Permalink / 0
Sängen nästa, säger jag bara. Först har jag varit på praktiken hela dagen för att sedan komma hem och kasta i mig lite middag för vidare transport till körövning i församlingshemmet. Så jag har knappt varit hemma på hela dagen. Vilket gör att jag mest bara vill sova just nu. Hörs senare!
Till top